Πολιτική αποστολής

Όλα τα πακέτα που αποστέλλονται θα γίνονται μέσω μεθόδου παρακολούθησης. Μόλις η ναυτιλιακή μας εταιρεία προωθήσει τον αριθμό παρακολούθησης σε εμάς, θα σας στείλουμε με τη σειρά μας τον αριθμό παρακολούθησης μέσω email.

Χρόνοι επεξεργασίας παραγγελιών
Οι τυπικές παραγγελίες αποστολής χρειάζονται περίπου 2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούν και να συσκευαστούν πριν αποσταλούν από την αποθήκη μας.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 7 - 14 εργάσιμες ημέρες
Σημείωση: Σε μια σπάνια περίπτωση και σε περιόδους αιχμής, αυτά τα πακέτα μπορεί να φτάσουν εκτός του εκτιμώμενου χρονικού πλαισίου, δυστυχώς αυτό είναι εκτός ελέγχου μας, ωστόσο εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας.

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη αποστολή όλων των παραγγελιών, ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παράδοση εντός των παραπάνω χρονικών πλαισίων.

Παραγγελίες που δεν μπορούν να παραδοθούν
Σε περίπτωση που έχει δοθεί λανθασμένη ή ελλιπής διεύθυνση, θα πρέπει να περιμένετε να λάβετε το email αποστολής σας για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας. Οι περισσότερες παραγγελίες με ελλιπή διεύθυνση θα επιστραφούν σε εμάς και, αν συμβεί αυτό, θα επεξεργαστούμε μια επιστροφή χρημάτων μείον τυχόν έξοδα αποστολής. Επομένως, θυμηθείτε να ελέγχετε προσεκτικά τη διεύθυνσή σας όταν κάνετε μια παραγγελία.

Ξεχωριστές συσκευασίες
Εάν το πακέτο που λάβατε φαίνεται να λείπει κάποιο αντικείμενο, μην ανησυχείτε! Αποστέλλουμε παραγγελίες σε πολλαπλές / ξεχωριστές συσκευασίες κάθε τόσο, λόγω περιορισμών βάρους και επίσης για να διευκολύνουμε την ταχύτερη αποστολή από τη στιγμή που ένα αντικείμενο βρίσκεται στην αποθήκη μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα το φροντίσουμε αμέσως.

Εντοπισμός παραγγελίας
Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί και η βάση δεδομένων μας ενημερωθεί με τον online αριθμό παρακολούθησης σας, θα σας στείλουμε ένα email με τις πληροφορίες παρακολούθησης στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το πακέτο σας. Εάν έχουν περάσει 7 εργάσιμες ημέρες και δεν έχετε λάβει ακόμα αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και θα το ελέγξουμε αμέσως για εσάς.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.