Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να φτιάξετε μια εξατομικευμένη θήκη τηλεφώνου
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιες φωτογραφίες ή εικόνες θέλετε στην περίπτωσή σας, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε τα σωστά δικαιώματα για να τις χρησιμοποιήσετε.
* Επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μας τη φωτογραφία σας και πείτε μας το μοντέλο του τηλεφώνου σας και τον τύπο θήκης τηλεφώνου που θέλετε.

Δεν έλαβα email επιβεβαίωσης ή παρακολούθησης από εσάς.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον φάκελο ανεπιθύμητων/ανεπιθύμητων μηνυμάτων καθώς αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να πάνε απευθείας σε αυτόν τον φάκελο. Εάν πιστεύετε ότι έχετε εισαγάγει λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ταμείο, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας και θα μπορέσει να ενημερώσει και να στείλει ξανά αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εσάς.

Πότε θα σταλθεί η παραγγελία μου;
Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών! Ανατρέξτε στην ενότητα πληροφοριών αποστολής για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πού μπορώ να βρω τον αριθμό παραγγελίας μου;
Ο αριθμός της παραγγελίας σας βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Δυστυχώς, μόλις οριστικοποιηθεί μια παραγγελία, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι μπορεί να ακυρωθεί. Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που αποστέλλουμε καθημερινά, εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται και αποστέλλονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είστε ευπρόσδεκτοι να επιστρέψετε την παραγγελία σας μόλις παραδοθεί.
*Εάν χρειάζεστε επειγόντως ακύρωση, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας το συντομότερο δυνατό.

Έχω λάβει αντικείμενα που δεν έχω παραγγείλει.
Εάν έχετε λάβει ένα προϊόν που δεν παραγγείλατε, το λανθασμένο μέγεθος ή χρώμα, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών των αντικειμένων που παραλάβατε, του ονόματος του προϊόντος που παραγγείλατε και του αριθμού παραγγελίας σας.

Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνσή μου;
Εάν έχετε κάνει την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας λανθασμένη διεύθυνση, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι μπορούν να γίνουν αλλαγές στην παραγγελία σας. Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που αποστέλλουμε καθημερινά, εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται και αποστέλλονται το συντομότερο δυνατό.

Μου λείπουν αντικείμενα από την παραγγελία μου.
Εάν σας λείπει ένα προϊόν από την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας όλων των αντικειμένων που έχετε λάβει, του ονόματος των αντικειμένων που λείπουν και του αριθμού παραγγελίας σας.

Η παρακολούθηση μου δείχνει ότι η παραγγελία μου έχει παραδοθεί
Το δέμα σας μπορεί να αφεθεί αυτόματα σε ασφαλή τοποθεσία, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το γραμματοκιβώτιό σας και τις γύρω περιοχές, όπως πίσω από κάδους, κάτω από πατάκια πόρτας κ.λπ., εάν μένετε με άλλα μέλη, έχετε ρεσεψιόν, αίθουσα αλληλογραφίας ή έχετε γείτονες κοντά. φροντίστε να ελέγξετε μαζί τους εάν έχουν αποδεχθεί το δέμα για λογαριασμό σας. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με τον courier το συντομότερο δυνατό, καθώς θα είναι σε θέση να σας διευκρινίσουν πού παραδόθηκε το δέμα σας και πού άφησε ο οδηγός την παραγγελία σας. Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία ταχυμεταφορών, ενημερώστε μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί της εκ μέρους σας.

Τι σημαίνει Επιστροφή στον Αποστολέα;
Εάν η παρακολούθηση υποδεικνύει «Επιστροφή στον αποστολέα», αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι ο ταχυμεταφορέας έχει επιχειρήσει πολλές παραδόσεις ή ότι το δέμα σας αναμένει παραλαβή από το τοπικό σας ταχυδρομείο και τώρα επιστρέφεται σε εμάς.

Πώς προστατεύονται τα προσωπικά μου δεδομένα κατά την παραγγελία;
Η προστασία των δεδομένων σας είναι ύψιστης προτεραιότητας για εμάς. Κατά τη διαδικασία παραγγελίας, όλα τα προσωπικά δεδομένα μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω του «Secure Socket Layer» (SSL) με κρυπτογράφηση AES 256-bit, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν από τρίτους.