Πολιτική επιστροφής

Ευχαριστούμε πολύ που ψωνίσατε μαζί μας! Αν και ελπίζουμε ότι θα λατρέψετε κάθε προϊόν που παραγγείλετε, καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές αυτό το αντικείμενο που περιμένατε δεν ταιριάζει πολύ. Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε την παρακάτω πολιτική επιστροφών για αντικείμενα που πρέπει να ανταλλάσσονται ή να επιστραφούν:

Η πολιτική επιστροφής μας είναι 30 ημέρες.
Επικοινωνήστε μαζί μας εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των αντικειμένων. Η επιστροφή χρημάτων δεν θα προσφερθεί πέραν της χρονικής περιόδου των 30 εργάσιμων ημερών.
Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Ανταλλαγές: Δεν προσφέρουμε ανταλλαγές, γιατί δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το μέγεθός σας θα είναι διαθέσιμο μέχρι να μας το επιστρέψετε. Έχουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων, κάνοντας τα πάντα να έρχονται και να φεύγουν πολύ γρήγορα!

Αιτήσεις επιστροφής που λαμβάνονται περισσότερες από 30 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία παράδοσης δεν είναι επιλέξιμες για επιστροφή.

Επιστροφές χρημάτων
Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις λάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας και θα σας ενημερώσουμε εάν η επιστροφή χρημάτων εγκρίθηκε ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα λάβετε αυτόματα επιστροφή χρημάτων με τον αρχικό τρόπο πληρωμής εντός 10 εργάσιμων ημερών. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την επεξεργασία και την δημοσίευση της επιστροφής χρημάτων από την τράπεζα ή την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Καθυστερημένες ή μη επιστροφές χρημάτων (εάν υπάρχουν)
Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από τη δημοσίευση μιας επιστροφής χρημάτων.
Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας.