Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια εταιρεία λιανικής πώλησης αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων που βρίσκεται στο Shenzhen της Κίνας. Ως αξιόπιστος πωλητής ηλεκτρονικού εμπορίου, η Phonecovercenter υπερηφανεύεται που παρέχει στους πελάτες τα πιο πρόσφατα και καινοτόμα αξεσουάρ σε κινητά.

σας προσφέρουμε τις καλύτερες θήκες και αξεσουάρ της αγοράς.
Οι συλλογές μας είναι μοναδικές για βέλτιστη προστασία της συσκευής σας, είτε πρόκειται για το smartphone σας!

Τα κινητά τηλέφωνα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, επομένως οι θήκες έχουν κεντρική θέση. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να μεταμορφώσουμε αυτό το καθημερινό αξεσουάρ με χίλιους και έναν τρόπους για να σας επιτρέψουμε να εκφράσετε την προσωπικότητά σας μέσα από τις διαφορετικές συλλογές μας

Όμορφες θήκες τηλεφώνων, αλλά πάνω από όλα στιβαρές θήκες! Μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με τις υπερπροστατευτικές θήκες μας, των οποίων η κύρια αποστολή είναι να διατηρήσουν το τηλέφωνό σας σε εξαιρετική κατάσταση! Σκεφτείτε τους ως έναν σούπερ κομψό σωματοφύλακα!.

Όλα τα smartphone φαίνονται ίδια, δεν μπορούμε να κάνουμε το τηλέφωνό σας μοναδικό, αλλά θα μπορούσατε.
Λατρεύετε την ηλιοφάνεια, θα προσθέσουμε μια αχτίδα ηλιακού φωτός σε μια συννεφιασμένη μέρα.
Λατρεύετε τα λουλούδια, θα τυπώσουμε τις ανθοδέσμες στη θήκη του τηλεφώνου σας.
Μια νέα θήκη τηλεφώνου για το κινητό σας, σας αλλάζει σε μια όμορφη διάθεση.

Προσαρμόσιμο από τη δική σας εικόνα, κορυφαία υλικά και λειτουργικά σχέδια, καθώς και την τεχνολογία μεταφοράς μοτίβων HD, κάνουν το τηλέφωνό σας και το Phonecovercenter να ξεχωρίζουν.

Είμαστε μια μικρή εταιρεία που επιθυμεί να προωθήσει την ηθική, την ευημερία και την ακρόαση.
Σε ό,τι αφορά εσάς, επιδιώκουμε συνεχώς να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός για να είστε ευχαριστημένοι με τις προστασίες και τα αξεσουάρ σας.

Στη Phonecovercenter, προσφέρουμε εκλεκτικές και χωρίς αποκλεισμούς σειρές προϊόντων. Προσπαθούμε να βρούμε τα σωστά προϊόντα για όλο το κοινό μας: μέλη της οικογένειας, ενήλικες, παιδιά, έφηβους, λάτρεις των σπορ, επαγγελματίες, λάτρεις των πάρτι... Όποιος κι αν είστε, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Phonecovercenter.

Premium αξεσουάρ για τις καθημερινές σας ανάγκες
Στο Phonecovercenter, θα βρείτε τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για το smartphone και το tablet σας.
Προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα σχεδιασμένα από κορυφαίους κατασκευαστές.
Εμπλουτίζουμε τακτικά τις συλλογές μας με νέα προϊόντα για να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική και προσωπική εμπειρία με το κινητό σας.
Και πάλι, δεσμευόμαστε να τα πουλάμε σε χαμηλές τιμές, ώστε να μπορείτε να εξοπλιστείτε όπως θέλετε, χωρίς να σκέφτεστε τον προϋπολογισμό σας.