Πληρωμή

Πληρώστε με Paypal
Ασφαλές, ασφαλές και εύκολο.

Το PayPal μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Phonecovercenter για αγορά αντικειμένων με πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, Discover και American Express). Μπορείτε να κάνετε κλικ στο check out με το PayPal αφού προβάλετε τα προϊόντα σας στη σελίδα του καλαθιού αγορών σας. Συνήθως, ο ηλεκτρονικός έλεγχος PayPal θα χρειαστεί 3-5 εργάσιμες ημέρες για να επιβεβαιωθεί από το Paypal.
*Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal με πιστωτική κάρτα, χωρίς να απαιτείται λογαριασμός PayPal.

Οι λόγοι για τους οποίους σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Paypal:
Ακολουθούν μερικά βασικά βασικά οφέλη και πληροφορίες.

1) Μπορείτε ακόμα να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του ταμείου PayPal. Απλώς κάντε κλικ στην πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

2) Ασφάλεια: Το PayPal είναι μια από τις πιο προηγμένες και γνωστές πλατφόρμες πληρωμών. Οι πληροφορίες σας προστατεύονται καλά από το PayPal για ασφαλή συναλλαγή και από τη στιγμή που θα εισαγάγετε τα στοιχεία της πίστωσής σας στο ταμείο, όλες οι πληροφορίες είναι ασφαλείς από το PayPal και ακόμη και ο έμπορος (εμείς) δεν θα μπορεί να δει καμία από αυτές τις πληροφορίες.

3) Απόρρητο. ΔΕΝ αποθηκεύουμε κανένα από τα στοιχεία πληρωμής σας. Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο από το PayPal. Η εταιρεία μας δεν θα μπορεί να δει κανένα από τα στοιχεία πληρωμής σας.
Έχετε μια ερώτηση; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.